Fornace S.Anselmo

O gamă completă de produse din teracotă pentru construcţii

S.Anselmo şi societăţile afiliate sunt organizate în diferite locaţii, poziţionate în bazinul mediteranean şi capabile să ofere o gamă completă de produse şi teracotă pentru construcţii: cărămizi, căptuşeli, pardoseli, pereţi ventilaţi, ...

SOCIETATI şi MARCI ale GRUPULUI

Sedii şi reţele de vânzare

Sedii şi reţele de vânzare


Stilul
italian
în
lume

Un serviciu prezent şi mereu la dispoziţie. Reţeaua comercială S.Anselmo este activă pe toate continentele lumii.

Echipa noastră

S.Anselmo's work team

Renzo De Checchi

Preşedinte

Faptul că am făcut din Teracotă un element de design şi faptul că am făcut fiecare produs în parte unic a fost marea provocare şi marea satisfacţie a carierei mele antreprenoriale. Noi provocări se află acum pe masa mea şi privesc în viitor pentru a continua să asist clienţii nostri în cel mai bun mod.

S.Anselmo's work team

Piero De Checchi

Administrator Delegat / CEO

Dezvoltarea societăţii – implicare socială – responsabilitate către angajaţii noştri – atenţie către clienţi – acestea sunt obligaţiile pe care mi le asum. Produsele pe care companiile mele le dezvoltă şi serviciile pe care le oferă vă pot vorbi despre munca mea. Echipa mea este excepţională.

S.Anselmo's work team

Alberto De Checchi

Responsabil comercial relaţii externe

Work - Action – Resolution sunt principiile cărora echipa noastră comercială se dedică cu entuziasm şi resurse pentru satisfacţia maximă a clienţilor noştri. Misiunea noastră este aceea de a exporta stilul italian cu utilizarea produselor noastre din teracotă în lucrările arhitectonice internaţionale.

S.Anselmo's work team

Lorenzo Parrinelli

Responsabil comercial pentru Italia

Acordăm fiecăruia dintre clienţii noştri satisfacţia de a putea alege designul şi stilul din teracotă pentru îmbrăcarea propriei locuinţe. Conştiinţa de a fi oferit un serviciu atent la specificaţiile arhitectonice şi emoţionale ale fiecărui proiect mă face să fiu mândru că lucrez în această companie.

S.Anselmo, trăieşte diferenţa
Fornace S.Anselmo S.p.A.
via Tolomei, 61
35010 Loreggia (PD)
P.IVA: IT02365150289
R.I.I.: Padova
Capitale sociale: 904.000,00 €
Tel.: +39 049 9304711
Fax: +39 049 8251217
e-mail: com@santanselmo.it